In English
Skicka en förfrågan

Vision och affärsidé

Modelltekniks målsättning är att fortsätta vara en av Sveriges ledande tillverkare av bearbetade kortserier, funktionsmodeller, designmodeller och formar. Våra kunder finns i huvudsak inom automotive-, telecom- och verkstadsindustrin.

Modellteknik har kompetens att bearbeta material som stål, gjutgods, aluminium och plaster och vi producerar små och stora detaljer i fleroperationsmaskiner men kan även producera stora serier i vår robotstyrda multioperationsmaskin.

När det ställs höga krav på noggrannhet kan vi klara toleranser utöver det vanliga.

På Modellteknik är vi vana vid att arbeta i hård konkurrens vilket ställer stora krav på oss att ligga i framkant när det gäller att finna nya och effektiva produktionsmetoder – utan att tumma på kostnadseffektivitet, kvalitet och leveranssäkerhet. Det klarar vi genom våra engagerande och kompetenta medarbetare. Vi jobbar alltid med korta ledtider, hög flexibilitet och bästa service.

Vi har en hög investeringsgrad i vår maskinpark och håller oss ständigt uppdaterade när det gäller våra maskinleverantörers senaste teknikutveckling.